Menu

Seminarul „IT&C leveraging growth industries capabilities”

By In Evenimente On 8 aprilie 2016


Vineri, 20 mai 2016, se va desfășura la Iași seminarul „IT&C leveraging growth industries capabilities”. Evenimentul, organizat de Invest in Iași și ARIES Moldova, cu sprijinul InvestRomania, are ca obiectiv promovarea și creșterea vizibilității industriei IT&C din Iași și din regiunea de Nord-Est, atât în rândul investitorilor străini, cât și în rândul exportatorilor din aceste domenii.

Organizatorii își propun inițierea unei platforme de integrare pe orizontală a industriei IT&C “Smartindustry – Industrie 4.0” în alte domenii ale industriei cu potențial mare de creștere. Totodată, prin acest seminar se dorește facilitarea networking-ului între principalii stakeholderi în domeniu, respectiv companii private românești și străine, universități, autorități centrale și locale, mass-media, business angels și alte categorii de potențiali investitori.

InvestRomania susține această acțiune, incluzând-o în seria de evenimente ce se desfășoară în luna mai, în cadrul proiectului “Luna și Industria”, prin participarea echipei InvestRomania, reprezentata de Secretarul de stat Manuel Costescu, în calitate de speaker.

Proiectul “Luna și Industria” vizează promovarea de către InvestRomania, pe parcursul următoarelor luni, a 6 industrii cheie cu potential ridicat de dezvoltare: IT&C, Bio-economia, Industria Aerospațială, Industria Auto, Agricultura și Industriile Creative.

Luna mai 2016 a debutat cu industria IT&C și va fi urmată în luna iunie de Bio-economie.


Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.