Menu
Default Banner Title

Default Sub-Title Banner

Am dat startul proiectului „Future Generation 2023”

By In Evenimente On 5 august 2023


future generation

Comunicat de presa / Iași, 5 august 2023

ARIES Moldova, în parteneriat cu Club Afaceri.ro, organizează proiectul „Future Generation 2023”, un program educativ dedicat tinerilor cu vârste între 15 și 24 de ani.

Proiectul, finanțat de Municipiul Iași în conformitate cu Legea 350/2005, are scopul de a pregăti tinerii pentru provocările și oportunitățile aduse de noile tehnologii în viața lor profesională și personală.

În cadrul „Future Generation 2023”, tinerii vor avea acces la cursuri gratuite de mentorat, susținute de mentori remarcabili din cadrul ICONIC Cluster și ARIES. Mentorii îi vor ajuta pe tineri să își găsească mai ușor orientarea în carieră, îi vor informa și îndruma pe tineri cu privire la influența semnificativă a tehnologiilor emergente și îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile antreprenoriale necesare pentru a se adapta într-un peisaj profesional în continuă schimbare.

Proiectul va include o varietate de activități și evenimente, atât în școli și licee, cât și în locații specializate precum FabLab Iași.

Pe 26 septembrie – în intervalul 08:00 – 09:00 – evenimentul „Big Brother, Big Sister” – Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisii” Iași
Pe 26 septembrie – în intervalul 09:00 – 10:00 – evenimentul „Big Brother, Big Sister” – Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisii” Iași
Pe 7 octombrie 2023 – în intervalul orar 9:00 – 14:00 – evenimentul Speed Up Day, la FabLab Iasi 1
Pe 12 Octombrie – în intervalul 16:00 – 18:00 – evenimentul „Big Brother, Big Sister” – Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

Evenimentele se vor concentra pe planificarea carierei, dezvoltarea abilităților antreprenoriale și impactul noilor tehnologii în viața profesională și personală a tinerilor.

”Future Generation este mai mult decât un proiect; este o călătorie de descoperire personală și profesională pentru tinerii noștri. Cu sprijinul mentorilor noștri dedicați și a partenerilor noștri generoși, suntem hotărâți să transformăm aspirațiile tinerilor în realitate și să îi pregătim pentru viitorul digital,” a declarat Marius Alexa, președinte ARIES Moldova.

Future Generation 2023 nu este doar un proiect; este o promisiune pentru un viitor mai luminos și mai prosper pentru tinerii din Iași. Pentru mai multe informații și pentru a participa la evenimente, vă invităm să vă înscrie-ți aici: https://forms.gle/jVGtzjFA9aerKU1N9.

Despre ARIES Moldova:
ARIES Moldova este o organizație dedicată dezvoltării și promovării industriei IT&C din regiunea Moldovei. Cu o misiune de a pregăti tinerii pentru viitorul digital, ARIES Moldova oferă programe educaționale inovatoare și evenimente specializate pentru a sprijini tinerii antreprenori și profesioniști în creșterea și dezvoltarea lor.


Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.