Menu
Default Banner Title

Default Sub-Title Banner

ROMÂNIA LA MOBILE WORLD CONGRESS LOS ANGELES 2019

By In Evenimente On 25 noiembrie 2019


România a participat cu stand naţional pentru prima dată la ediţia americană a „Mobile World Congress Los Angeles”, ce s-a desfășurat în perioada 22-24 octombrie 2019, cele 16 companii românești reunite sub sloganul “romaniaIT. Creative Talent, Technical Excellence”, au expus, în cadrul pavilionului național, produse inovatoare, soluții și servicii în conformitate cu ultimele tendinţe din domeniu.

În urma congresului participanții au împărtășit cu noi impresiile lăsate de eveniment.

OPTIMYZE CONSULTING
MWC Los Angeles a fost un eveniment important pentru noi, am considerat că este o oportunitate pentru a găsi noi clienți pe piața americană. Evenimentul este însă focusat în special pe conferinte, expozanții fiind mai mult un add-on. Cu toate acestea, am avut câțiva vizitatori de calitate, și sperăm să obținem și câteva contracte. Încă nu am luat decizia dacă vom participa și anul viitor”, George Călărăşanu, CEO.

CARGO TRACK SOLUTIONS
Nu este prima dată când participăm la o conferință alături de ARIES-TM și de ficare dată am avut parte de o experientă deosebită. Participarea la MWC L.A. 2019 ca și parte a delegației RomaniaIT a fost atât o plăcere, cât și o ocazie de a ne promova cultura peste hotare. Sperăm că, impreună cu celelate companii participante la conferință, am ajutat la consolidarea conceptului de RomaniaIT.
Am luat cu noi experiență, prieteni noi și mult entuziasm pentru viitor. Mulțumim ARIES-TM
”, relatează cei de la Cargo Track Solutions.

COMPUTARIS ROMANIA
Pentru Computaris Romania a fost o primă participare reuşită la MWC Los Angeles şi aşteptăm cu interes ediţia din 2020. Am apreciat în mod deosebit organizarea standului României, dar şi dinamica evenimentului şi deschiderea companiilor prezente la eveniment pentru noi oportunităţi de business în Europa de Est”, declară reprezentantul companiei.

ETA AUTOMATIZARI INDUSTRIALE (SafeFleet Telematics)
MWC L.A. a reprezentat pentru noi o oportunitate excelentă atât de a testa piaţa nord-americană pentru produsele şi serviciile noastre cât şi pentru a putea vedea noile tendinţe în domeniul IoT.
Pe durata târgului am avut ocazia să întâlnim potenţiali clienţi şi parteneri cu care vom începe procesul de negociere şi ofertare. De asemenea, am avut plăcerea de a revedea câţiva colaboratori europeni, cu care am avut oportunitatea de a reitara planurile de parteneriat
„, au menţionat cei de la SafeFleet Telematics.

FREE WIFI SYSTEM
Fiind prima oară la MWC Los Angeles, suntem bucuroși să confirmăm că este un eveniment de clasă mondială dedicat companiilor cu servicii de înaltă valoare și produse dedicate pieței din America de Nord, dar nu numai. Am întâlnit profesioniști interesați de parteneriat cu Wiacom nu numai din SUA, dar și din Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud și Vietnam. Suntem încântați să facem parte din echipa de export românească și este plăcerea noastră să fim parte a misiunilor economice românești si în viitor. Multumim!”, Echipa Free WiFi System/ Wiacom.ai

QUEST GLOBAL ENGINEERING SERVICES
Participarea la Mobile World Congress Los Angeles 2019 a fost o experiență extraordinară, având ocazia de a întâlni noi clienți potențiali, de a crea noi oportunități de vânzări, de a face schimb de idei cu alte companii de software /IT. Compania noastră este onorată să facă parte din Pavilionul României, ceea ce a permis o expunere mai mare vizitatorilor și mult mai multă interacțiune cu participanții la MWC”, relatează reprezentanţii companiei.

REBELDOT SOLUTIONS
Mulţumim echipei organizatoare a standului României din cadrul evenimentului MWC19 L.A. România s-a prezentat extraordinar, atât prin locaţia standului, cât şi prin cadrul logistic. Felicitări!”, au rezumat cei de la RebelDot Solutions.

SERVICE RETURN
Participarea la un eveniment de asemenea amploare precum MWC Los Angeles 2019 a fost de-a dreptul o experienţă constructivă şi plăcută în acelaşi timp.
Atât detaliile organizatorice cât şi evenimentul în sine din punct de vedere al participanţilor şi vizitatorilor au fost la standarde înalte şi suntem foarte nerăbdători să luăm parte şi la ediţiile următoare
“, a declarat echipa Service Return.

ZYNK SOFTWARE
Echipa ZYNK a participat pentru prima dată la Mobile World Congress Los Angeles 2019, în cadrul pavilionului României. Pe durata celor trei zile de stand am avut ocazia să discutăm cu numeroşi clienţi potenţiali şi actuali, întâlniri care pot pune baza unor parteneriate strategice pe termen lung”, afirmă cei de la Zynk Software.


Leave a comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.